McDonald’s X Old Amsterdam: een exclusieve burger speciaal voor de feestmaanden

31.10.2023

McDonald’s en Old Amsterdam slaan voor de achtste keer de handen ineen. “Bij McDonald’s zijn we trots op weer een nieuwe samenwerking met Old Amsterdam, een typisch en karakteristiek Nederlands merk”, vertelt Stijn Mentrop, CMO bij McDonald’s Nederland. “We zijn immers Nederlandser dan je denkt: we bestaan al 52 jaar in Nederland en al onze Nederlandse franchisenemers zijn lokale ondernemers. Voor onze eindejaarsburger zijn we altijd op zoek naar de perfecte combinatie van lekkere smaken en betaalbare luxe. Samen met Old Amsterdam hebben we deze combinatie wederom gevonden, die vast en zeker in de smaak valt in ons kaasland!”

“Ook bij Old Amsterdam zijn wij enthousiast over onze samenwerking. Onze gouden combinatie van de unieke smaak van Old Amsterdam met de heerlijke burgers van McDonald’s is in de afgelopen jaren door velen omarmd en gewaardeerd. Samen zetten wij ons in om onvergetelijke smaakervaringen te bieden, waardoor wij nog meer mensen kunnen laten genieten,” vertelt Diana van der Meulen namens Old Amsterdam.

De Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam is verkrijgbaar met een kipburger of met een veggie Valess burger.

Mini Apple Pies en Quarter Pounder Deluxe              
McDonald’s komt met nog meer feestelijk nieuws: zo komt de McKroket terug op het menu. Daarnaast zijn de Mini Apple Pies (4 en 8 stuks) weer terug tijdens de feestmaanden. Deze warme traktatie met appel en kaneel is heerlijk als tussendoortje of als toetje. Ook lanceert McDonald’s de Quarter Pounder Deluxe. Deze luxe burger met sla, tomaat, Cheddar smeltkaas en extra Eggless saus is exclusief verkrijgbaar via de McDonald’s App.  

Je verlaat McDonalds.nl

Selecteer een delivery partner om door te gaan
Kies één van onze bezorgpartners
Met McDelivery worden je favoriete McDonald's producten lekker bij jou thuis bezorgd.