15 éves a szekszárdi Meki®

2022. szeptember 23.

15 évvel ezelőtti nyitása óta több mint 10 millió vendég fordult meg a szekszárdi Meki®-ben. A másfél évtized alatt rengeteg sajtburgert és megszámlálhatatlan mennyiségű McFreeze®-t adtak el. Az étterem a jeles évforduló alkalmából épp ezért egy egész napos akcióval hálálta meg vendégeiknek a kitartó szeretetet: a 15 év jegyében, az egyes menük árából 15 százalékos kedvezményt adtak a vásárlóknak.

A szekszárdi lakosság már nagyon várta a McDonald’s érkezését, mire 2007-ben eljött a lehetőség, hogy az étteremlánc a városban is megjelenjen. 15 éve, a nyitás napján óriási tömeg várta, hogy megkóstolhassa az ikonikus McDonald’s termékeket, azóta pedig a vásárlók többsége igazi törzsvendégnek számít.

A nyitás óta többszázan dolgoztak itt, köztük sokan diákként vagy részmunkaidőben. A kezdő csapatból hárman a mai napig is az étterem dolgozói, és tíz kolléga több mint 10 éve erősíti a csapatot. Az étterem vezetője is 15 évvel ezelőtt itt kezdte a karrierjét, és rátermettségének, illetve a folyamatos fejlesztési és előrelépési lehetőségeknek köszönhetően jutott el az étteremben betölthető legmagasabb posztig.

„Büszke vagyok a szekszárdi csapat teljesítményére, egy összetartó, erős közösség dolgozik ebben az étteremben. Nem véletlen, hogy számos törzsvendégünk van, őket is szerettük volna megünnepelni szülinapi akciónkkal, amely keretein belül egyes menüket 15 százalék kedvezménnyel lehetett megvásárolni.” – mondta Héjja János, a hazai McDonald's Franchise Partnere, a szekszárdi étterem üzemeltetője.

z elmúlt 15 évben az étterem számos fejlesztésen ment keresztül annak érdekében, hogy a vásárlóknak minél magasabb színvonalú szolgáltatásban legyen része. 2020-ban Szekszárdon is bevezették a házhozszállítást és átépítették az éttermet a „Jövő Élménye” koncepció jegyében. A működés azóta alapvetően a digitalizációra épül, amely kiterjed az étterem által nyújtott komplex élmény minden elemére, így az éttermek külső és belső környezetére, megjelenésére is. Az újításoknak köszönhetően a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket.

+++

A McDonald’s a világ egyik vezető étteremhálózata, amely több mint 100 országban, több mint 36 ezer egységgel áll a vendégek rendelkezésére. Magyarországon 1988-ban nyílt az első McDonald’s étterem. A jelenleg működő 105 étteremben dolgozó mintegy 7000 munkatárs évente átlagosan több mint 80 millió vendéget szolgál ki. További információ a www.mcdonalds.hu weboldalon érhető el vállalatunkról és szolgáltatásairól.

Rendelj házhoz és partnereink kiszállítják!

Kérjük, válassz egy partnert a folytatáshoz.
Átirányítunk egy olyan webhelyre, amelyet nem a McDonald's üzemeltet és így nem felelős az ott található tartalomért és adatvédelmi beállításokért.