A „Jövő Élményével” nyílik újra a veszprémi McDonald’s

2021. május 26.

Május 20-án újra megnyílt a veszprémi McDonald’s étterem, amely a „Jövő Élménye” koncepció alapján teljesen megújult modern belső térrel és új, jövőbe mutató digitális megoldásokkal várja a vendégeket.

A hazai McDonald’s 2017-ben indította el a „Jövő Élménye” éttermi modernizációját. A vállalat és az éttermek közel felét üzemeltető franchise partnerek célja, hogy még korszerűbbé és még vonzóbbá tegyék a Mekizés élményét mind a vendégek, mind a munkatársak számára.

„Az elmúlt hetekben a belső tér teljes felújítása mellett megújult a McCafé, az emeleti terasz, a konyha, a drive kiadó szekció, valamint a dolgozói pihenő is. A vendégek számára az innovatív konyha- és kiszolgálási folyamatok, illetve az interaktív, digitális technológia segítségével tesszük még kényelmesebbé és gyorsabbá az ételrendelést – mondja Kiss Attila, aki a hazai McDonald’s franchise partnereként a veszprémi mellett a siófoki és a dunaújvárosi éttermeket is üzemelteti. „Az étterem átépítésekor a ”Geometry” dizájnra esett a választásunk, amely igazán harsány, fiatalos látványával tökéletesen illeszkedik az egyetemi város hangulatához. A hazai piacon ez az első étterem, ahol ezzel a belső tér kialakítással találkozhatnak a vendégek.”

A fejlesztés legfeltűnőbb elemei az érintőképernyős, önkiszolgáló rendelésfelvevő egységek, az úgynevezett kioszkok, ahol a vendégek a kiválasztott termékeket az igényüknek, elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, illetve bizonyos fokig testre is szabhatják. A még gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálás érdekében az étteremben három kioszkot telepítettek, kettőt a földszinten, egyet pedig az emeleten, így a vendégek mindkét szinten, összesen hat felületen tudnak rendelést leadni.

Az új konyhatechnológiának köszönhetően minden termék rendelésre készül, a speciális étkezési igényekkel érkező vendégek pedig már a teljes gluténmentes portfólióból is választhatnak. A kávékülönlegességeket pedig – amelyek az egyik leghíresebb barista La Cimbali kávégéppel készülnek –lehet kérni laktózmentes tejjel, mandulaitallal vagy akár koffeinmentes változatban is.

A terasz felől érkező gyalogos vendégek újdonságként egy digitális menütáblával is találkozhatnak, így már az épületbe lépés előtt el tudják dönteni, hogy mi számukra a legideálisabb választás.

A digitális megoldások mellett a személyesség a kiszolgálás fontos eleme marad: a vendégek a jövőben is tudnak hagyományosan a kasszánál rendelni, de rendelésüket akár az asztalhoz is kérhetik. Amennyiben pedig az új folyamatok megismerésében, vagy a rendelés folyamatában segítségre lenne szükségük, az újonnan létrehozott pozícióban dolgozó Vendégélmény Menedzserek készséggel állnak rendelkezésükre.

„Célunk, hogy a megújult étteremben a vendégeknek továbbra is jóízű, élménygazdag pillanatokat nyújtsuk, és biztos vagyok abban, hogy aki betér hozzánk, értékelni fogja megújult szolgáltatásainkat.” – tette hozzá Kiss Attila.

Rendelj házhoz és partnereink kiszállítják!

Kérjük, válassz egy partnert a folytatáshoz.
Átirányítunk egy olyan webhelyre, amelyet nem a McDonald's üzemeltet és így nem felelős az ott található tartalomért és adatvédelmi beállításokért.