A McDonald's szendvicsek tartósítószer, mesterséges színezék és aromák nélkül

2018. szeptember 26.

A McDonald’s USA chicago-i központja bejelentette, hogy a mai naptól az Egyesült Államokban kapható klasszikus szendvicseit – a hamburgert, sajtburgert, dupla sajtburgert, McDouble-t, McRoyal-t, sajtos McRoyal-t, dupla sajtos McRoyal-t és a Big Mac-et - a jövőben mesterséges tartósítószerek, aromák és színezékek nélkül készíti.

A bejelentés a hazai termékeket nem érinti, az Egyesült Államokban használt receptúrák ugyanis eltérnek az Európában, így itthon használt receptúráktól.

A hazai McDonald’s már jelenleg sem használ tartósítószert, mesterséges színezéket, vagy mesterséges aromákat a zsemlékben, sajtokban, marha- és sertéshúsos pogácsákban, formázott csirkehúsos, halas termékekben, sült burgonyás termékekben, vagy salátákban. Egyetlen McDonald’s termékben sincs nátrium-glutamát ízfokozó.

A magyarországi lánc az elmúlt években folyamatosan fejlesztette kínálatát, beszállítói hálózatát és felelős marketinggyakorlatait, amivel kapcsolatban a honlapon tájékozódhatnak az érdeklődők: https://www.mcdonalds.hu/rolunk/minoseg.

A hazai éttermekben kapható termékek részletes összetevő listája szintén elérhető a vállalat honlapján.

Rendelj házhoz és partnereink kiszállítják!

Kérjük, válassz egy partnert a folytatáshoz.
Átirányítunk egy olyan webhelyre, amelyet nem a McDonald's üzemeltet és így nem felelős az ott található tartalomért és adatvédelmi beállításokért.